Welkom op mijn website.

Deze website is in de loop der jaren gevuld met foto's die ik in die jaren gemaakt heb. Sommige foto's horen bij opdrachten die er waren in de opleiding tot Fotograaf of de opleiding Fotokunst op de Kunstacademie. Je ziet eigenlijk hierdoor een ontwikkeling in mijn fotografie op mijn website.

Ik werk het liefst autonoom en ben maar beperkt beschikbaar voor opdrachten. In mijn vrije werk, maak ik graag serie's over onderwerpen die me boeien zoals "de achtertuin", "Strand", "limburgse polderlandschappen" en zo. Meestal ben ik met enkele series bezig die ik pas nadat ze voldoende body hebben, publiceer op deze website.

Dit betekent dat alles wat de website laat zien, inmiddels verleden tijd is. En dat komt helemaal overeen met de betekenis van iedere foto. Een foto laat altijd zien wat er was, maar laat niet zien wat er nu nog is. Een andere betekenis van een foto is dat het altijd meerdere aspecten die op een of andere manier iets met elkaar te maken hebben laat zien. Daarom is het kijken naar foto's ook zo boeiend; het laat je nadenken over wat je meent te zien. Maar ach, laten we het niet te moeilijk maken: geniet gewoon van de beelden die te zien zijn.

Voor alle afbeeldingen geldt dat ze auteursrechtelijk voorbehouden zijn.

Harrie